SPaudio HYPA A400

Fórum převážně vážně o zesilovačích.
danhard
Trvalý BAN
Příspěvky: 576
Registrován: úte 29. čer 2010 10:11:51

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od danhard »

Federmann píše:danharde, danharde: opět dokonale kličkujete! Plete se vám pole magnetické a elektromagnetické, jsou to naprosto odlišné pole!
A nepovídejte Federmanne ? a já si vždycky myslel, že je jedno obecné pole elektromagnetické, dostatečně popsané Maxwellovými rovnicemi ?
Samozřejmě může být jedna složka nulová, nebo zanedbatelná. Taktéž časová derivace zbývající složky pole. Pak to stačí posat zjednodušeně.
Federmann píše: danharde danharde, je třeba si pouze konečně udělat pořádek v pojmech a více dávat pozor na jednotlivé pole, ba dokonce jejich složky a nemíchat je neustále do sebe!
Tak to byste si v tom pořádek skutečněl udělat měl, Federmanne !
Federmann píše:Ty pole jsou mnohem složitější!

2. Elektrostatické pole jsou vzájemné kapacity a pak vše funguje jako kapacitní děliče ...
Elektrostatické pole je, jak už je v názvu, pole statické, s časem neměnné, takové pole žádné indukované rušení nevytváří.
Uživatelský avatar
Federmann
Administrátor
Příspěvky: 2575
Registrován: pát 15. kvě 2009 11:16:10
Kontaktovat uživatele:

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od Federmann »

Bobby píše:Federmann, nezda sa ti ubohe tapetovat tu farebnym pismom s velkym fontom, ked si ostatnym tu moznost zakazal ?
Nemáte tak úplně pravdu či ji spíše nemáte vůbec.

1. Velikost písma je omezena pro všechny na 130.
2. Barevné omezení není žádné.
3. Citace je omezena na jednu vnořenou, rovněž platí pro všechny.
4. Velikost příspěvku je omezena na 2000 znaků, rovněž platí pro všechny.

Tolik na vysvětlenou
B.F.
danhard
Trvalý BAN
Příspěvky: 576
Registrován: úte 29. čer 2010 10:11:51

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od danhard »

No vidíš Bobby, zase si jen projevil hlubokou neznalost místního phpBB :lol:
A taky se tu dá zpětně opravovat chyby, měnit a mazat příspevky, to může ale jen diskutující Federmann.
Uživatelský avatar
Federmann
Administrátor
Příspěvky: 2575
Registrován: pát 15. kvě 2009 11:16:10
Kontaktovat uživatele:

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od Federmann »

danhard píše:Elektrostatické pole je, jak už je v názvu, pole statické, s časem neměnné, takové pole žádné indukované rušení nevytváří.
Daněčku, Daněčku, jak potom vysvětlíte přenos signálu například oddělovacím kondenzátorem? Tam opravdu není prostředníkem Elektrostatické pole? Opravdu Elektrostatické pole nesmí být nikdy proměnné a je na věky věků pouze statické? Ten název "statické" se běžně užívá i u polí které jsou proměnná a tudíž nejsou striktně statická a na věky věků neměnná!

Ten název "statické" se běžně užívá i u polí které jsou proměnná a tudíž nejsou striktně statická a na věky věků neměnná! Opak Elektrostatického, jak se zřejmě mylně domníváte Daněčku, není Elektrodynamické pole, to by jste se dostal od magnetických vlastností, od kapacit k indukčnostem a to je již zcela jiná kategorie.
Uživatelský avatar
Federmann
Administrátor
Příspěvky: 2575
Registrován: pát 15. kvě 2009 11:16:10
Kontaktovat uživatele:

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od Federmann »

Vůbec mne nenapadlo, že se najdou i takoví co budou chtít stínit magnetickou složku elektromagnetického pole diamagnetickým materiálem. Ne to opravdu nejde, stejně jak se musí elektrická složka odstínit elektricky vodivým materiálem a nelze ji stínit izolantem, musí být magnetická složka stíněna feromagnetickým materiálem!

Je třeba si ti elektromagnetickou indukci rozdělit na pole elektrické a magnetické, které jsou na sebe kolmé a odstínit obě dvě složky, pak teprve nepronikne nic do středního vodiče. Je to látka vyučující se na základních školách již od 6. ročníku a výše.
Uživatelský avatar
Bobby
NNN
Příspěvky: 166
Registrován: sob 26. pro 2009 22:21:48

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od Bobby »

Federmann píše: 1. Velikost písma je omezena pro všechny na 130.
Islo mi iba o bod 1.
Tak potom ok, akurat nechapem, preco uz nie je mozne vyberat vacsi font z Font size ako predtym, ale je nutne prepisovat rucne size=NNN.
Uživatelský avatar
Federmann
Administrátor
Příspěvky: 2575
Registrován: pát 15. kvě 2009 11:16:10
Kontaktovat uživatele:

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od Federmann »

Nevím co má přesně phpBB přednastaveno, zřejmě 100, 150 a pak 200 pokud je omezení na 130, musíte dát jinou velikost než 100%, pak se vám zobrazí změna velikosti na vámi zvolenou, následně můžete změnit, přepsat velikost v rozsahu povolených, tedy až do velikosti 130 včetně.
Uživatelský avatar
Bobby
NNN
Příspěvky: 166
Registrován: sob 26. pro 2009 22:21:48

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od Bobby »

danhard píše:No vidíš Bobby, zase si jen projevil hlubokou neznalost místního phpBB :lol:
A taky se tu dá zpětně opravovat chyby, měnit a mazat příspevky, to může ale jen diskutující Federmann.
Mne je to v podstate jedno, na velkost pisma si nepotrpim a hrach na stenu tu hadzat fakt nemusim ...
danhard
Trvalý BAN
Příspěvky: 576
Registrován: úte 29. čer 2010 10:11:51

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od danhard »

Federmann píše:Ten název "statické" se běžně užívá i u polí které jsou proměnná a tudíž nejsou striktně statická a na věky věků neměnná! Opak Elektrostatického, jak se zřejmě mylně domníváte Daněčku, není Elektrodynamické pole, to by jste se dostal od magnetických vlastností, od kapacit k indukčnostem a to je již zcela jiná kategorie.
Nic takového se nedomnívám a to, že bych se to mohl domnívat, se může zrodit akorát v hlavě dementního de.bila !

Elektrické pole, které není statické a neuvažujeme vlivy vznikajícího magnetického pole, protože jsou minoritní, zanedbatelné, se jmenuje zcela jednoduše - elektrické pole.
A u elektrostatického pole to není na věky věků, jak tady demagogicky podsouváte Federmanne, ale po dobu, kdy ty to pole zkoumáme.

Ale máte pravdu, tohle se probíralo až v sedmé třídě, tu jste asi nedokončil, že ? :lol:
Uživatelský avatar
Federmann
Administrátor
Příspěvky: 2575
Registrován: pát 15. kvě 2009 11:16:10
Kontaktovat uživatele:

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od Federmann »

Zde máte pohled na obě pole Obrázek
Uživatelský avatar
Federmann
Administrátor
Příspěvky: 2575
Registrován: pát 15. kvě 2009 11:16:10
Kontaktovat uživatele:

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od Federmann »

vladzin píše: Takže jestli jsem to dobře pochopil, nejlepší by bylo stínit transformátor nějakám ocelovým plechem, aby se omězil vliv magnetického pole a proti elektrickému poli chrání stínění přívodních nf káblíků.
Je zcela jedno kde je stínění, ale nejlepší je stínit přímo zdroj rušení, tedy samotný transformátor, tak to dělá většina výrobců, dále může být ocelový kryt citlivých částí, může být ocelová přepážka a pod, nakonec to dost zastíní i samotná krabice, pokud je magneticky vodivá atd...

Sám jsem uváděl, že u HQQF přijde transformátor do železného krytu.
danhard
Trvalý BAN
Příspěvky: 576
Registrován: úte 29. čer 2010 10:11:51

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od danhard »

Federmann píše:Vůbec mne nenapadlo, že se najdou i takoví co budou chtít stínit magnetickou složku elektromagnetického pole diamagnetickým materiálem. Ne to opravdu nejde, stejně jak se musí elektrická složka odstínit elektricky vodivým materiálem a nelze ji stínit izolantem, musí být magnetická složka stíněna feromagnetickým materiálem!

Je třeba si ti elektromagnetickou indukci rozdělit na pole elektrické a magnetické, které jsou na sebe kolmé a odstínit obě dvě složky, pak teprve nepronikne nic do středního vodiče. Je to látka vyučující se na základních školách již od 6. ročníku a výše.
A helďmese, jeden takovej "popletenej" se našel a udělal to pod Federmannovým dohledem :lol:
Pěkně tu stíní tu "stíněnou zem" obyčejným koaxiálem ! Jen aby zcela zbytěčně co nejvíc zhoršil vlastnosti obyčejnýho koaxiálu.
vladzin_qqf.jpg
Nemáš ještě nějaké návody, jak to ještě více dokurvit, Federmanne ?
Teď tam přilepíme ještě kus železnýho plechu a máme vyhráno ?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
vladzin
Nadějný Hi-Fi_sta
Příspěvky: 551
Registrován: pon 28. bře 2011 22:24:39

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od vladzin »

danhard píše: A helďmese, jeden takovej "popletenej" se našel a udělal to pod Federmannovým dohledem :lol:
Pěkně tu stíní tu "stíněnou zem" obyčejným koaxiálem ! Jen aby zcela zbytěčně co nejvíc zhoršil vlastnosti obyčejnýho koaxiálu.
vladzin_qqf.jpg
Nemáš ještě nějaké návody, jak to ještě více dokurvit, Federmanne ?
Teď tam přilepíme ještě kus železnýho plechu a máme vyhráno ?
Vůbec jsem danharde nepochopil v čem je to podle vás špatně. Když už něco kritizujete, tak budiž, beru to, ale napište jasně v čem je problém a hlavně nabídněte řešení. Signálová zem je stíněná a signálový vodič je také stíněný. Stínění obou vodičů je připojeno pouze na straně CINCH konektoru. Ještě jsem musel udělat propojení zemí obou CINCH konektorů, což na obrázku není vidět, protože jsem jej dělal po měření v ARTA. Bylo to více vidět (myslím ten brum) než slyšet. Ale po tom propojení a v repro ticho, bez brumů a zvuk je hezky transparentní. Tak v čem je problém? vladzin
danhard
Trvalý BAN
Příspěvky: 576
Registrován: úte 29. čer 2010 10:11:51

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od danhard »

vladzin píše:Vůbec jsem danharde nepochopil v čem je to podle vás špatně.
To se musíš zeptat Federmanna, nebo snad nezvládáš látku 6. ročníku základních škol ?
Federmann píše:Je třeba si ti elektromagnetickou indukci rozdělit na pole elektrické a magnetické, které jsou na sebe kolmé a odstínit obě dvě složky, pak teprve nepronikne nic do středního vodiče. Je to látka vyučující se na základních školách již od 6. ročníku a výše.
vladzin píše:Ještě jsem musel udělat propojení zemí obou CINCH konektorů, což na obrázku není vidět, protože jsem jej dělal po měření v ARTA. Bylo to více vidět (myslím ten brum) než slyšet. Ale po tom propojení a v repro ticho, bez brumů a zvuk je hezky transparentní. Tak v čem je problém? vladzin
A to tě nenapadlo Vladzine, že si si to tou Federmannovou mršbou se "stíněnou" zemí akorát dokurvil a tím propojením cinchů si tomu zase trochu pomohl do normálu ?
Vše se dá vysvětlit pomocí výsledku toho pokusu, resp. aspoň s minimální znalostí chování elmag. pole. Bohužel pokud jsou v hlavě nesmysly, nebo nic, tak to vysvětlit nemohu, to je skutečně nad mé síly ;)
Uživatelský avatar
Federmann
Administrátor
Příspěvky: 2575
Registrován: pát 15. kvě 2009 11:16:10
Kontaktovat uživatele:

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od Federmann »

danhard píše: A helďmese, jeden takovej "popletenej" se našel a udělal to pod Federmannovým dohledem :lol:
Pěkně tu stíní tu "stíněnou zem" obyčejným koaxiálem ! Jen aby zcela zbytěčně co nejvíc zhoršil vlastnosti obyčejnýho koaxiálu.Nemáš ještě nějaké návody, jak to ještě více dokurvit, Federmanne ?
Teď tam přilepíme ještě kus železnýho plechu a máme vyhráno ?
Daněčku, Daněčku, zase kousek vedle, to propojení mluví samo za sebe dosaženými odstupy a zvukem http://forum.federmann.cz/viewtopic.php?f=48&t=331 Transformátor je dostatečně daleko a krabice je železná, dalšího zlepšení se dá dosáhnout železným stíněním transformátoru či přepážkou atd., ale nejde o zesilovač nevyšších kvalit a nejvyšší cenové kategorie! Každá snaha o zlepšení přinese sice zlepšení, ale také navýšení ceny a pracnosti, takto se dá potom pokračovat až k tom nejdražším a možná i nejlepším řešení.
Uživatelský avatar
Federmann
Administrátor
Příspěvky: 2575
Registrován: pát 15. kvě 2009 11:16:10
Kontaktovat uživatele:

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od Federmann »

danhard píše:Vše se dá vysvětlit pomocí výsledku toho pokusu, resp. aspoň s minimální znalostí chování elmag. pole. Bohužel pokud jsou v hlavě nesmysly, nebo nic, tak to vysvětlit nemohu, to je skutečně nad mé síly ;)
Máte měření s Fe stíněním, opletením či trubkou? Sem s ním ať jsme chytřejší. Nemáte-li opředení magneticky vodivé zkuste ho udělat i elektricky nevodivé, ať jsou na tom obě složky elektromagnetického pole stejně a pak teprve na něm zkuste změřit napětí!
vladzin
Nadějný Hi-Fi_sta
Příspěvky: 551
Registrován: pon 28. bře 2011 22:24:39

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od vladzin »

danhard píše:A to tě nenapadlo Vladzine, že si si to tou Federmannovou mršbou se "stíněnou" zemí akorát dokurvil a tím propojením cinchů si tomu zase trochu pomohl do normálu ?
Vše se dá vysvětlit pomocí výsledku toho pokusu, resp. aspoň s minimální znalostí chování elmag. pole. Bohužel pokud jsou v hlavě nesmysly, nebo nic, tak to vysvětlit nemohu, to je skutečně nad mé síly ;)
Jediné, co by mohlo zhoršit nebo změnit vlastnosti koaxiálního vedení je změna parametrů odpor, kapacita, indukčnost. Odpor můžeme zanedbat, ten je při těch vzdálenostech minimální. A kapacita a indukčnost signálové země vůči signálovému vedení se podle mne také nezmění, protože to opletení signálového vodiče je připojeno na zem na straně CINCH. Já jsem měl spíše obavu ze smyčky, kdy počátek smyčky by začal u zdroje například výstup předzesilovače, přišla by zem na desku zesilovače, přes zemní vodič by přešla na zem druhé desky zesilovače a vratila by se do počátku, to jest na výstup předzesilovače, kde to není přísně dual mono, ale také tam budou ty země propojené. Měl jsem podobný problém s tím DPA-380, které je přísně dual mono, ale pokud to není připojeno například do přísně dual mono předzesilovače, tak to brumí. A světe div se, spojil jsem signálové země jak na výstupu předzesilovače, tak na vstupu zesilovače a brum zmizel. To jsou věci danharde, co? Když něco řešíš teoteriticky, domášlej to i prakticky.
A všiml jsem si, že před chvíli tu dal příspěvek pan Federmann, ty odstupy přes 100dB S/N jsou dost slušné. vladzin
Uživatelský avatar
strakat
NNN
Příspěvky: 346
Registrován: úte 01. pro 2009 12:13:40

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od strakat »

Federmann píše:danharde danharde, je třeba si pouze konečně udělat pořádek v pojmech a více dávat pozor na jednotlivé pole, ba dokonce jejich složky a nemíchat je neustále do sebe! [/size]
danharde, danharde, už ste dosť starý na to aby ste pochopil že kantorovi sa nemá odporovať. A v prípade že nemá pravdu, platí bod číslo jeden.
Uživatelský avatar
Federmann
Administrátor
Příspěvky: 2575
Registrován: pát 15. kvě 2009 11:16:10
Kontaktovat uživatele:

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od Federmann »

Tyto kabely jsou používány jako ovládací a měřicí kabely v obráběcí technice, výrobních linkách a elektrárnách, pro středně těžké mechanické namáhání. Stínění opletením z ocelových drátků poskytuje nejlepší možnou ochranu proti mechanickému poškození. Galvanizovaná ochranná vrstva drátků ocelového stínění zabraňuje nejen korozi, ale i magnetickému rušení. Transparentní vnější plášť dodává kabelu lepší vzhled.
http://www.kabelyvodice.cz/kabely-vodice/pdf/ysy-jb.pdf
danhard
Trvalý BAN
Příspěvky: 576
Registrován: úte 29. čer 2010 10:11:51

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od danhard »

vladzin píše:A všiml jsem si, že před chvíli tu dal příspěvek pan Federmann, ty odstupy přes 100dB S/N jsou dost slušné. vladzin
Kde jste vzal odstupy přes 100db, to myslíte proti té "chlupaté" čáře co je dole ?
vladzin
Nadějný Hi-Fi_sta
Příspěvky: 551
Registrován: pon 28. bře 2011 22:24:39

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od vladzin »

danhard píše: Kde jste vzal odstupy přes 100db, to myslíte proti té "chlupaté" čáře co je dole ?
Ta chlupatá čára dole je ještě daleko níže než 100dB.
danhard
Trvalý BAN
Příspěvky: 576
Registrován: úte 29. čer 2010 10:11:51

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od danhard »

Vracím sem věcný dotaz k tématu:
http://forum.federmann.cz/viewtopic.php ... 2&start=63
Uživatelský avatar
Federmann
Administrátor
Příspěvky: 2575
Registrován: pát 15. kvě 2009 11:16:10
Kontaktovat uživatele:

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od Federmann »

Federmann píše:Můžu se tedy zeptat, jaké je tajemství měření HYPA A400 na úrovních až -155dB? tj. o více jak 15dB za rozlišovací schopností 24b převodníku?
Jen bych připomněl snad ne zcela záměrně zamluvené a zapomenuté téma!
danhard
Trvalý BAN
Příspěvky: 576
Registrován: úte 29. čer 2010 10:11:51

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od danhard »

Federmann píše:Můžu se tedy zeptat, jaké je tajemství měření HYPA A400 na úrovních až -155dB? tj. o více jak 15dB za rozlišovací schopností 24b převodníku?
Federmann píše: Jen bych připomněl snad ne zcela záměrně zamluvené a zapomenuté téma!
Pokud vím, tak to bylo zodpovězeno mojí první odpovědí. Skutečně nemohu Federmanne sehnat nikoho, kdo by ti to byl schopen vysvětlit na tvé úrovni. Všichni to nějak chápou a kroutí hlavami. Zkus požádat soukromě Skrytého Džona, nebo se pokus o nějaké samostudium, třeba v tvé oblíbené wikipedii, tam jsou přeci příspěvky na úrovni, až na pár vyjímek :lol:
Uživatelský avatar
Federmann
Administrátor
Příspěvky: 2575
Registrován: pát 15. kvě 2009 11:16:10
Kontaktovat uživatele:

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od Federmann »

danhard píše:Pokud vím, tak to bylo zodpovězeno mojí první odpovědí. Skutečně nemohu Federmanne sehnat nikoho, kdo by ti to byl schopen vysvětlit na tvé úrovni. Všichni to nějak chápou a kroutí hlavami. Zkus požádat soukromě Skrytého Džona, nebo se pokus o nějaké samostudium, třeba v tvé oblíbené wikipedii, tam jsou přeci příspěvky na úrovni, až na pár vyjímek :lol:
Takže jednou změřit, připočíst stokráte nulu a zprůměrovat, pro lepší výsledek připočíst milionkráte nulu a rovněž zprůměrovat, ale já vám no to odpověděl, že je to vědomý a cílený podvod, deklarovat hodnoty 40dB pod schopnostmi měřící aparatury! Mohu délkou kroku měřit přibližně pozemek v metrech, ale nemohu tím samým krokem velmi přesně měřit sílu lidského vlasu a ještě tvrdit že je elipticky 22,5x24,1µm! Takže dle vás Daněčku zůstaneme u toho vědomého podvodu! Kdo nebere podvod jako super_výsledek a je zvědavý, tak se označí za nechápavého hlupáka! To jste měl říci hned, aby všem byl jasný a všichni pochopili i takto pojatý marketingový přístup.

Je to naprosto stejné jak s tím vašim pojetím stínění, budeme stínit nevodivým materiálem a tvrdit, že to vlastně nestíní. Tím máme zodpovězeny hned dvě témata a to se vyplatí!
Uživatelský avatar
vanado
NNN
Příspěvky: 529
Registrován: stř 30. bře 2011 10:24:47

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od vanado »

Federmann píše: Takže jednou změřit, připočíst stokráte nulu a zprůměrovat, pro lepší výsledek připočíst milionkráte nulu a rovněž zprůměrovat, ale já vám no to odpověděl, že je to vědomý a cílený podvod, deklarovat hodnoty 40dB pod schopnostmi měřící aparatury! Mohu délkou kroku měřit přibližně pozemek v metrech, ale nemohu tím samým krokem velmi přesně měřit sílu lidského vlasu a ještě tvrdit že je elipticky 22,5x24,1µm! Takže dle vás Daněčku zůstaneme u toho vědomého podvodu! Kdo nebere podvod jako super_výsledek a je zvědavý, tak se označí za nechápavého hlupáka! To jste měl říci hned, aby všem byl jasný a všichni pochopili i takto pojatý marketingový přístup.

Je to naprosto stejné jak s tím vašim pojetím stínění, budeme stínit nevodivým materiálem a tvrdit, že to vlastně nestíní. Tím máme zodpovězeny hned dvě témata a to se vyplatí!


Federmann, mas tu z toho riadny kurin! Vidim ze si upratujes len svoje vlakna, a do inych series aj ty sam! Smutne od takeho moderatora.
Inak mam zaujimave info. A400 bude v Hradisti testovana aj s novym symetrickym vstupom a pravdepodobne bude aj s novou skrinou. Sice je pravdou, ze HYPA A400 ma len 2x400W co sa na tvojich 500W az 1kW nechyta, ale uricte to bude prijemne stretnutie s prijemnymi ludmi s dobrou a kvalitnou hudbou ;)
Uživatelský avatar
Federmann
Administrátor
Příspěvky: 2575
Registrován: pát 15. kvě 2009 11:16:10
Kontaktovat uživatele:

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od Federmann »

HQQF má již v základním provedení symetrický vstup a lze jej osadit tak, aby se dal takto zapojit, je to jedna ze specifikací, kterou je vhodné předem upřesnit, takže oproti HQQF nic nového a netřeba dalších bastlů. Jinak přeji hodně pohody a pěkné počasí, jsem velmi rád, že mají předem jistotu neporazitelnosti, přesně to je ukázka, jak se dá lacině vítězit!
danhard
Trvalý BAN
Příspěvky: 576
Registrován: úte 29. čer 2010 10:11:51

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od danhard »

Federmann píše:Je to naprosto stejné jak s tím vašim pojetím stínění, budeme stínit nevodivým materiálem a tvrdit, že to vlastně nestíní.
Nikde jsem tu Federmanne nedoporučoval, jak se má stínit, pouze jsem poukazoval na tvoje nesmyslné výplody v článku http://www.federmann.cz/index.php/nf-te ... ove-vedeni a na to, že takto stínění nefunguje !
Teď se tam objevilo v závěru toto:

Pro správné stínění je třeba si ještě uvědomit, že elektrickou složku odstíní elektricky vodivé materiály a část magnetickou odstíní magneticky vodivé materiály. Nechtějte po mědi s µr=0,999 990 aby odstínila magnetické pole či magnetickou složku elektromagnetického pole! Na odstínění magnetického pole je třeba použít feromateriály s µr>>1!

což jsi tam Federmanne podsunul, samozřejmě bez uvedení nějaké korektury.
Nevím co jsi tím chtěl ukázat, ale ukazuje to opět jenom míru tvé nevědomosti a diletantizmu.
Magnetické pole se stíní i tou diamagnetickou mědí ! :lol:
Uživatelský avatar
vanado
NNN
Příspěvky: 529
Registrován: stř 30. bře 2011 10:24:47

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od vanado »

Federmann píše:HQQF má již v základním provedení symetrický vstup a lze jej osadit tak, aby se dal takto zapojit, je to jedna ze specifikací, kterou je vhodné předem upřesnit, takže oproti HQQF nic nového a netřeba dalších bastlů. Jinak přeji hodně pohody a pěkné počasí, jsem velmi rád, že mají předem jistotu neporazitelnosti, přesně to je ukázka, jak se dá lacině vítězit!
Federmann a ty si na_šlahaný alebo co? Tam sa nejde sutazit,... to je stretnutie pohodovych ludi s ktorymi je zabava a bude to o kvalitnych strojoch a vynikajucej hudbe. Ty si to nepochopil!
A inak nikto tam nemoze byt vitaz, lebo vitaz je len jeden a to si ty! Ty nepotrebujes s nikym sutazit, ty si stelesnenim dokonalosti....
Uživatelský avatar
strakat
NNN
Příspěvky: 346
Registrován: úte 01. pro 2009 12:13:40

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od strakat »

Ale veď v pohode, Federmann nepotrebuje podobné stretnutia. Veď má tisíce spokojných užívateľov a ďalšie tisíce dychtivo čakajú na možnosť kúpiť si HQQQF zhotovené priamo Homo Decipio. Čo tam po DPAčkach, HYPAch a podobných šialenostiach.

HQQQF, od septembra (září) ju dostanete v každej dobrej drogérii.
vladzin
Nadějný Hi-Fi_sta
Příspěvky: 551
Registrován: pon 28. bře 2011 22:24:39

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od vladzin »

strakat píše:Ale veď v pohode, Federmann nepotrebuje podobné stretnutia. Veď má tisíce spokojných užívateľov a ďalšie tisíce dychtivo čakajú na možnosť kúpiť si HQQQF zhotovené priamo Homo Decipio. Čo tam po DPAčkach, HYPAch a podobných šialenostiach.

HQQQF, od septembra (září) ju dostanete v každej dobrej drogérii.
Strakate, tvoje komentáře začínají připomínat výkřiky z "šíleného davu". Mimoděk, už sis dostudoval ty souvislosti mezi výkonem a zkreslením?
lato
Začátečník
Příspěvky: 70
Registrován: ned 12. čer 2011 13:41:39

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od lato »

Jaké pak jsou souvislosti mezi výkonem a zkreslení podle tebe vladzine?
Uživatelský avatar
vanado
NNN
Příspěvky: 529
Registrován: stř 30. bře 2011 10:24:47

Re: SPaudio HYPA A400

Nový příspěvek od vanado »

vladzin píše:
HQQQF, od septembra (září) ju dostanete v každej dobrej drogérii.
Strakate, tvoje komentáře začínají připomínat výkřiky z "šíleného davu". Mimoděk, už sis dostudoval ty souvislosti mezi výkonem a zkreslením?[/quote]

Vsetci si to dostudujeme ak Federmann vyspecifikuje a doplni vykony "sialeneho stroja"....

HQQQF, od septembra (září) ju dostanete v každej dobrej drogérii a na vybraných čerpacích staniciach. ;)
Odpovědět