"Hi-Fi svět" federmann.cz

Fórum převážně vážně nejen o Hi-Fi, zesilovačích a počítačích.
Právě je pát 22. lis 2019 10:54:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Pravidla fóra


Patero:

1. Při registraci uváděj pravdivé kontaktní informace, web má vyšší míru zabezpečení a registraci musíš potvrdit. O dění na webu budeš dle vlastního nastavení průběžně informován na uvedený e-mail.
2. Nepoužívej více účtů. Při jakýchkoliv problémech se svým účtem se obrať e-mailem na administrátora fóra.
3. Nezakládej stejná témata, která již někdo založil.
4. Neodváděj diskuzi od tématu, piš pouze příspěvky, které chceš sdělit všem, pro ostatní příspěvky a komunikaci využij SZ (soukromé zprávy) ICQ či jiný neveřejný komunikační kanál.
5. Dodržuj pravidla Net-etikety. POMNI: co nechceš, aby bylo činěno tobě, nečiň ty jiným, kde začínají práva druhých, tvé práva končí.



BANER na váš web, následující text stačí jen překopírovat a vložit:
<a href=" http://www.federmann.cz"><img src=" http://www.federmann.cz/images/stories/image437.gif" width="60" height="54" alt=" federmann.cz-Analog Audio"></a>



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
Nový příspěvekNapsal: ned 26. pro 2010 15:32:13 
Offline
Začátečník

Registrován: ned 26. pro 2010 15:24:16
Příspěvky: 3
Zdravím,
po vánocích se mi naskytl problém. Koukám do ovladače k autíčku na dálkové ovládání a tak nějak mi přijde že vysílá slabý signál. Aby autíčko jelo musí se obě antény (autíčka i ovladače) téměř dotýkat. Předpokládám že bude problém v slabém signálu ovladače a tak mě napadlo jestli by mi nebyl někdo schopný poradit jak jednoduše ten signál zesílit. V baterkách to není ty jsou v pořádku. Napájené to uvnitř bylo docela prasácky tak sem to přepájel aby všechno drželo pořádně.
Předem díky za rady k tomuhle asi vtipnému dotazu :) .


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 26. pro 2010 22:55:35 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 15. kvě 2009 11:16:10
Příspěvky: 2575
Většinou to chodí na několik metrů a není důvod předpokládat aby to chodilo do metru, spíše bude někde chyba a nedá se předem určit či na straně vysílače či přijímače. Chtělo by to najít obdobný model a odzkoušet jiné ovládání. Pokud to půjde dobře je to ovladačem, pokud ne pak odzkoušet ovladač na jiný model a může to být přijímačem. Pro začátek zkontrolovat antény, zkrat přerušení a pod.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 27. pro 2010 18:58:13 
Offline
Začátečník

Registrován: ned 26. pro 2010 15:24:16
Příspěvky: 3
Zkraty a antény jsem překontroloval a místama opravil kde byli chybi.
Odzkoušet ovladač na jiném autíčku nebo jiné autíčko na tento ovladač je pro mě docela nemožné vzhledem k tomu že je to autíčko hromadné výroby za pár šupů. Jestli je nějaký způsob jak to zjistit tak o něm nevím.
Nenapadá Vás nějaké jednoduché řešení co s tímhle zkusit udělat? Popřípadě jestli jde změřit síla signálu na anténě?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 28. pro 2010 1:23:09 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 15. kvě 2009 11:16:10
Příspěvky: 2575
Stále je to v pozici, chyba na výstupu či chyba na vstupu. Může být vadný vysílač - malý vyzářený výkon, stejně jak přijímač - malá citlivost.

Vzít tužku a papír a nakreslit dle plošného spoje zapojení, pokud se jej nepodaří sehnat. Alespoň výstupní a vstupní část a pak začít měřit.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 02. led 2011 21:50:56 
Offline
Začátečník

Registrován: ned 26. pro 2010 15:24:16
Příspěvky: 3
No tak sem to vyřešil nějakým způsobem... dík za rady.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron


POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz