To vlákno bylo a je o topologii, o principech o cílech a jejich naplnění. Topologie Federmann vychází z celkové silné zpětné vazby, minimálního Udif pro frekvenční pásmo do 100kHz, tím se od všech ostatních topologii liší a to je téma, které se mělo rozvíjet.
1. Někteří se snažili napadat konstrukční detaily, o kterých nemají ani ponětí, neznali hodnoty součástek, pracovní body, dokonce ani přesné zapojení.
2. Nebyla zveřejněna celková konstrukce jen její části, jen pohled na rozestavený modul. Nebyl žádná důvod opakovaně poukazovat, že jsem neřekl jaký je stav, když byl zadokumentovaný v samotném počátku.
3. Nebyly zveřejněny výsledky měření, dokonce nebylo zveřejněno ani přesné schéma, které získá svou konečnou podobu až na základě měření výkonových prvků, nastavení proudového omezení atd. vše je naznačeno v článku
Výkonový stupeň HQQF-55-503W-4-24. Nebylo v této fázi co vysvětlovat a již vůbec ne stylem soustavného napadání. Zeptat se dá i slušnou formou. Právě proto, že se jednalo spíše o napadání, byly tyto příspěvky mnohokrate odstraněny.
5. Odpověděl jsem na dotaz s jedním párem koncových tranzistorů, tím jsem zároveň sebral možnost dále rozvádět téma v oblasti spojování tranzistorů, ale útoky pokračovaly a to s jasným cílem, ne něco vysvětlit, ale zastavit za každou cenu vlákno, jak jinak se dají vysvětlit slova „Konečně, jediné možné řešení.“ a „Pokud vytvoří další se stejným obsahem, splní podmínku pro banán“!
6. Považovat za vysvětlování nedostatků simulaci s 200A klidovým proudem mi přijde poněkud svérázné, když každý ví, že většinou tlačím klidové proudy pod 10mA, navíc byly mezní hodnoty UGS barevně zakroužkovány.
7. Snažím se zůstat striktně v technické rovině, proto na některé dotazy v osobní rovině nereaguji a reagovat nebudu. Jediné co mohu ještě napsat, že nikoho nenutím přijmout mé řešení, proto nevidím ani důvod proč, bych měl přijímat řešení, o který jsem svou mnohaletou praxí přesvědčen, že nejsou dobrá.
8. Avizoval jsem jako jednoduchý způsob měření kvality zesilovače jeho fázovou charakteristiku do 100kHz, má návaznost na Udif, šířku pásma, zkreslení, rychlost přeběhu a další parametry. Měření se dá provádět na téměř libovolném osciloskopu a je nenáročné. Zde je prostor kde se dá diskutovat, ale není žádný zájem.