"Hi-Fi svět" federmann.cz

Fórum převážně vážně nejen o Hi-Fi, zesilovačích a počítačích.
Právě je čtv 12. pro 2019 4:17:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Pravidla fóra


Patero:

1. Při registraci uváděj pravdivé kontaktní informace, web má vyšší míru zabezpečení a registraci musíš potvrdit. O dění na webu budeš dle vlastního nastavení průběžně informován na uvedený e-mail.
2. Nepoužívej více účtů. Při jakýchkoliv problémech se svým účtem se obrať e-mailem na administrátora fóra.
3. Nezakládej stejná témata, která již někdo založil.
4. Neodváděj diskuzi od tématu, piš pouze příspěvky, které chceš sdělit všem, pro ostatní příspěvky a komunikaci využij SZ (soukromé zprávy) ICQ či jiný neveřejný komunikační kanál.
5. Dodržuj pravidla Net-etikety. POMNI: co nechceš, aby bylo činěno tobě, nečiň ty jiným, kde začínají práva druhých, tvé práva končí.



BANER na váš web, následující text stačí jen překopírovat a vložit:
<a href=" http://www.federmann.cz"><img src=" http://www.federmann.cz/images/stories/image437.gif" width="60" height="54" alt=" federmann.cz-Analog Audio"></a>



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
Nový příspěvekNapsal: úte 31. led 2012 17:55:32 
Offline
Začátečník

Registrován: úte 31. led 2012 17:45:20
Příspěvky: 6
Ahoj, potřeboval by jsem poradit se závadou v autorádiu AIWA CDC-R927M.
Nelze přidávat a ubírat hlasitost.Po zapojení hraje tiše a nejde přidat ani úplně ztlumit.

Prostudoval jsem schéma a nevidím problém v koncovém zesilovači.Ale na IO ozn. PD178078GF-567
by mělo být na nožičce 81 - 5.24V já mám 0 a na nožičce 80 - 0 V a já mám kolem 5.2 V

Uměl by někdo poradit kde by mohl být problém ??


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 31. led 2012 18:29:26 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 15. kvě 2009 11:16:10
Příspěvky: 2575
http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... 078GF.html
Oba vývody jsou přerušovací vstupy, za předpokladu, že IO není vadný, pak musí napětí být přivedeno odjinud a tam je nutno hledat. Ještě by to chtělo vidět, zda jde o ss složku či nějaký přerušovací signál složeny z jedniček a nul.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 31. led 2012 18:48:36 
Offline
Začátečník

Registrován: úte 31. led 2012 17:45:20
Příspěvky: 6
Nevím zasílám pro ilustraci dva obrázky zda to někoho nakopne.Původně jsem si myslel že je to koncový zesilovač ale ten dle servisního manuálu nevykazuje závadu .A dál je to pro mě záhada ale chtěl by jsem se stím s pomocí poprat


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 31. led 2012 18:52:44 
Offline
Začátečník

Registrován: úte 31. led 2012 17:45:20
Příspěvky: 6
obrázek ovládacího prvku.


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 31. led 2012 18:54:29 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 15. kvě 2009 11:16:10
Příspěvky: 2575
To jsou vstupy, což odpovídá dokumentaci OZ, ale musíš jít po sběrnici a najít druhou stanu těch signálů A80 a A81, odkud přichází.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 31. led 2012 18:56:24 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 15. kvě 2009 11:16:10
Příspěvky: 2575
Ten druhý obrázek již není čitelný.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 31. led 2012 19:14:27 
Offline
Začátečník

Registrován: úte 31. led 2012 17:45:20
Příspěvky: 6
nwvím jak sem dostat kvalitnější obrázek .Když to zmenším tak to není čitelné


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 31. led 2012 19:20:09 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 15. kvě 2009 11:16:10
Příspěvky: 2575
Měl by jít uložit 1024px, jak to vypadá s tím druhým koncem těch signálů?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 31. led 2012 19:23:52 
Offline
Začátečník

Registrován: úte 31. led 2012 17:45:20
Příspěvky: 6
Bohužel mám dokumentaci v PDF která nejde tiskonout.Teď dávám výstřižek části ovládání a dat pro IO .
Výstup 23 je vstup IO 80, a 24 je vstup 81. A dle dokumentace je to obráceně


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 31. led 2012 19:57:38 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 15. kvě 2009 11:16:10
Příspěvky: 2575
Tisknou to musíš jako obrázek, nebo to odeslat do OneNote či uložit jako .xps a pod.

To by ukazovalo na ten spínač, který je zřejmě střídavě přizemňuje, případně na R, C kolem. To se dá proměřit levným multimetrem, měly by se tam při otáčení střídat úrovně L a H.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 31. led 2012 21:38:27 
Offline
Začátečník

Registrován: úte 31. led 2012 17:45:20
Příspěvky: 6
Admin moc děkuji , naváděl si velice dobře nakonec je přerušen jeden vodič v propoji mezi panelem a hlavní deskou.
Teď už jenom sehnat ten propoj protože to není standartní provedení 24 široké provedení na 24 ouzké.

Díky moc.
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 31. led 2012 22:38:13 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 15. kvě 2009 11:16:10
Příspěvky: 2575
Za málo, ať to dobře dopadne.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron


POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz